Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Privétours door heel Nederland

Uitstekende reputatie voor het verlenen van topkwaliteit privétours door heel Nederland

Bij Express Taxi Service zijn we trots op onze uitstekende reputatie voor het verlenen van topkwaliteit privétours door heel Nederland. Of u nu wilt genieten van de molens, tulpenvelden, klompenfabrieken, kaasboerderijen of musea, wij hebben het voor u. Onze ervaren chauffeurs zijn goed op de hoogte van alle beste bezienswaardigheden en zullen graag een tour op maat voor u samenstellen.

Wij bieden ook taxihuur per uur tegen een vast uurtarief, waardoor het eenvoudig is om uw tour en budget te plannen. Of u nu op zoek bent naar een shuttle service voor uw gasten of een taxi alleen voor u en uw groep, wij zorgen voor u. Onze chauffeurservice voor Den Haag en de omgeving is in het bijzonder populair voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of partijen.

Express taxi tripadvisor reviews

Een taxi huren op uurbasis tegen een vast uurtarief

Onze chauffeurs zijn professioneel en servicegericht, altijd gekleed in hun uniform en in staat om Nederlands en Engels te communiceren. Wij hebben ook een aantal voertuigopties beschikbaar, van reguliere taxi’s die 1-4 passagiers vervoeren tot minibussen die 5-8 passagiers vervoeren. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om groepen van alle groottes te accommoderen en ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel samen kan reizen.

Mercedes-Benz Sedan

75 per uur
  • 4 Passagiers
  • 2 Koffers
  • 2 Handbagage

Mercedes-Benz Station

80 per uur
  • 4 Passagiers
  • 4 Koffers
  • 2 Handbagage

Mercedes-Benz V Klasse

120 per uur
  • 7 Passagiers
  • 5 Koffers
  • 5 Handbagage

Ontdek Onze Gespecialiseerde

Diensten

Privétours

Privétours

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in Nederland, is een privétaxitour een geweldige optie. Express Taxi Service biedt een breed scala aan tours die u naar alle beste bezienswaardigheden en verborgen pareltjes in het land zullen brengen.

Airport taxivervoer

Airport taxivervoer

Express Taxi specialiseert in luchthavenvervoer voor zakelijke klanten, biedt punctueel en comfortabel Zakelijk Taxivervoer naar alle grote luchthavens. Onze luxe voertuigen en professionele chauffeurs voldoen aan de behoeften van de zakelijke reiziger.

chauffeurservice

chauffeurservice

Zeker bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest wilt u iets heel bijzonders meemaken. Met onze chauffeursdienst voor Den Haag en Omstreken wordt elke rit een waar genoegen. Ontspan terwijl onze chauffeurs u veilig en betrouwbaar naar uw gewenste bestemming brengen.Stay in the loop